Привіт   Гость Неділя, 28.04.2024, 18:02

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 21 » Ліга Європи. Динамо і Металіст перемагають, Ворскла відстояла на нуль. 20.10.2011 р.
12:41
Ліга Європи. Динамо і Металіст перемагають, Ворскла відстояла на нуль. 20.10.2011 р.
     
Мальме 1-4 Металіст

Обмінявшись голами в середині першого тайму, "Металіст" залишився в меншості через вилучення Жонатана Крістальдо. Утім, гра в меншості пішла на користь харків'янам, котрі мобілізувалися й забили у ворота шведів ще три "сухі" м'ячі.
Стартовий відрізок команди витратили на розвідку, тому в перші десять хвилин глядачі моментів майже не побачили. До таких можна хіба що віднести спробу Вілтона вразити ціль з-за меж карного майданчика, але його удар вийшов слабким та неточним. Куди більше небезпеки ніс у собі "постріл" Миляна Мутавджича після скидки Джиммі Дурмаза - м'яч пройшов поруч із стійкою.
"Металіст" уперше наблизився до володінь Юхана Даліна лише по завершенні чверті години, коли Хосе Ернесто Соса перевірив на пильність шведського голкіпера. Цей епізод послужив харків'янам сигналом до більш активних дій. Підопічні Мирона Маркевича ввімкнули швидкість й поступово захопили ініціативу.
Однак, пішовши в атаку, гості на мить утратили концентрацію в обороні, що коштувало їм пропущеного голу. Жовто-сині на 22-й хвилині порушили правила в центрі поля й поки неспішно відтягувалися назад дозволили шведам швидко розіграти "стандарт". Послідкувала довга передача на Їлояна Хамада, котрий продавив Фініньо й перекинув Олександра Горяїнова, що вийшов на перехоплення.
Українці в намаганні відразу відігратися буквально закрили скандинавів на їх половині поля. Оборона господарів працювала на повну потужність, однак стримати суперника не змогла. "Металісту" знадобилося десять хвилин, аби встановити рівновагу - Соса з правого флангу знайшов передачею Жонатана Крістальдо й той без перешкод ударом головою зняв "павутиння" з ближнього верхнього кута.
Проте, за мить аргентинський форвард перетворився на антігероя, отримавши червону картку за неспортивну поведінку. До честі харків'ян, вони не стали закриватися в обороні, а продовжили грати в атакуючий футбол, за що були винагородженні в компенсований до першого тайму час. Крістіан Вільягра продерся правим флангом і прострілив у центр карного майданчика, звідки Фініньо розстріляв Даліна. Гості взагалі мали шанс піти на перерву з перевагою в два голи, але Тайсон не зміг переграти голкіпера.
Після перерви футболісти "Металіста", напевно отримавши відповідні вказівки від тренерського штабу, вже грали за рахунком. Головну увагу вони приділили захисту, сконцентрувавши головні сили в тилу. Разом із цим, команда Маркевича не забувала й про контратаки, одна з яких на 58-й хвилині завершилася третім взяттям шведських воріт. Українці заробили кутовий, після розіграшу якого Едмар головою знайшов ціль.
Результативний удар півзахисника збірної України остаточно вибив із колії підопічних Річарда Норлінга. За інерцією вони намагалися вести наступ, однак без особливого бажання. Куди цікавіше попереду виглядали жовто-сині, що раз-по-раз вривалися у вільні зони на половині опонента. Вінцем зустрічі стало соло від Марко Девича, котрий вийшов на заміну. Нападник української збірної обікрав у середині поля Понтуса Янссона, фінтами заплутав досвідченого капітана шведів Даниеля Андерссона й зовнішньою частиною стопи спрямував м'яч у сітку над плечем Даліна.
Перемога дозволила "Металісту" набрати сім очок у групі G і вийти на перше місце з відривом у два пункти від "Алкмара", котрий свій поєдинок із "Аустрією" звів до нічиї - 2:2.

 1-0 Хамад (22 хв.)
         1-1 Крістальдо (32 хв.)
          1-2 Фініньйо (45+1 хв.)
 1-3 Едмар (57 хв.)
1-4 Девіч (73 хв.)

Огляд матчу





     
Динамо 1-0 Бешикташ

У третьому матчі групового раунду Ліги Європи УЄФА київські динамівці зуміли здобути першу перемогу завдяки голу Дениса Гармаша в компенсований час.
Команди по-різному розпочали груповий етап. У перших двох матчах турки вдома декласували "Маккабі" з Тель-Авіва (5:1) і поступилися в Аглії "Сток Сіті" (1:2), з якими кияни розійшлися миром із однаковим рахунком - 1:1.
"Динамо" не могло розраховувати на допомогу Милоша Нинковича, який травмував коліно, та Аїли Юссуфа, що застудився. У наставника "Чорних орлів" проблем зі складом було більше, позаяк у останньому турі внутрішньої першості до клубного лазарету потрапили досвідчений голкіпер Рюштю Речбер та ключовий захисник Ібрахім Тораман. Окрім того, до столиці України не приїхали Гуті та Угу Алмейда.
Одразу після стартового свистка господарі побігли в атаку в надії на швидкий гол. Уже на другій хвилині небезпечний прохід до штрафного вдався Брауну Ідейє, проте в результаті динамівці заробили лише кутовий.
Одразу після цього гості показали, що відсиджуватися в обороні вони теж не збираються. Еду отримав м'яч на лівому куті карного майданчика й одразу спрямував його вздовж вратарського. У цьому епізоді голкіпер киян Олександр Шовковський був на місці, перехопивши небезпечну передачу.
Надалі гра дещо заспокоїлася, команди обмінювалися випадами, проте значно гостріше в атаці виглядали підопічні Юрія Сьоміна. Почергово виходи один на один із воротарем не зуміли реалізувати Олег Гусєв та Андрій Ярмоленко, який влучив у стійку. Потім двічі з лінії одинадцятиметрової позначки пробивав Артем Мілевський, проте його удари були блоковані.
Варто зазначити, що в перерві між цими епізодами турки змарнували найреальнішу свою нагоду в першому таймі, коли на 25-й хвилині на побачення із Шовковським вибігав Еду. На щастя для уболівальників "Динамо" воротар вчасно вийшов із штрафного і вибив м'яч ногами. Не переграв активний Еду голкіпера і коли пробивав після розіграшу кутового.
Наприкінці тайму суперники обмінялися небезпечними моментами. У "Бешикташа" в чергове загострював гру біля воріт динамівців Еду, і лише відчайдушний підкат Тараса Михалика у штрафному завадив йому пробити. В киян у свою чергу рахунок на табло ледь не змінив Ярмоленко, після чи то навісу, чи то удару по воротах якого Гьонен Ченк із великими труднощами перевів м'яч на кутовий.
Другий тайм команди розпочали дуже обережно, не йдучи великими силами в атаку. Перший сплеск активності стався лише наприкінці години гри Спочатку після навісу Роберто Гільберта Фабіану Ернсту дозволили прийняти м'яч у штрафному, проте його удар прийшовся над поперечкою. Господарі відповіли не менш гостро, коли Ярмоленко подав на Ідейє з лівого флангу, однак нігерієць не влучив головою по воротах із кількох метрів.
У решту часу до фінального свистка команди марно намагалися знайти шпарини в обороні один одного. І лише в компенсований час фортуна посміхнулася киянам. Після подачі з кутового у виконанні Олега Гусєва перемогу їм приніс влучний постріл Дениса Гармаша. Наступний поєдинок між суперниками відбудеться 3 листопада у Стамбулі.

1-0 Гармаш (90+3 хв.)

Огляд матчу






   
Стандарт 0-0 Ворскла

Полтавська "Ворскла" вистояла у виїзному матчі з лідером групи В, заробивши своє перше очко в основній сітці Ліги Європи УЄФА.
Дорожня епопея полтавської "Ворскли", котра через несприятливі погодні умови у середу цілий день добиралась до Льєжа, явно не додала настрою команді Миколи Павлова, котра на той момент єдиною в групі В не мала набраних очок. Утім, вийшовши на поле, українці одразу дали зрозуміти більш іменитим гостям, що голими руками їх не візьмеш.
Полтавці намагалися діяти дуже компактно, організовано, швидко переходили з оборони в атаку та, особливо, навпаки. Відчувалось, що у місцевому клубі виконавці дещо вищого індивідуального рівня, тому час від часу вони перегравали своїх полтавських візаві в міні-дуелях, однак хороша взаємопідстраховка дозволяла біло-зеленим стримувати бельгійців.
Вочевидь, зрозумівши, що так діла не буде, підопічні Хосе Ріги спробували вдатись до довгих передач, навантажуючи біля карного майданчика дует своїх форвардів - Гої-Бі Сир'яка та Біа Муянгі. Однак весь квартет захисників "Ворскли" - високі, фактурні хлопці, в котрих виграти верхову боротьбу дуже важко.
Хоча заради справедливості слід сказати, що молоді центральні оборонці гостей іноді відверто помилялись позиційно, і це дало можливість суперникам завдати кількох небезпечних ударів головою, в тому числі після "стандартів". Зокрема, крім нападників, майже поцілив у ворота капітан Єлле ван Дамм.
Що стосується дій ворсклян в атаці, то вперед вони висувались переважно невеликими силами, хоча в принципі їм нерідко вдавалось за рахунок чіткої перепасовки швидко виходити з оборони. Звісно, траплялись і похибки, обрізки, непорозуміння - характерні, одним словом, речі для таких недосвідчених команд.
Дійшло навіть і до помилки досвідченого, хоча й не на міжнародному рівні, Сергія Долганського, чий несвоєчасний вихід з рамки ледь не завершився голом Йоні Бюєна. Але Арменд Даллку вибив м'яча з порожніх воріт. Утім, цей епізод радше випадав із контексту гри. Ворскляни продовжували чітко оборонятись - не без помарок, але самовіддано та зосереджено.
Ходили гості й у атаку, причому вже в компенсований час мали одну дуже перспективну, однак в завершальній фазі не розібрались. Відтак, команда Миколи Павлова набрала перше очко в групі й зберегла шанси на вихід у плей-офф. А тепер чекає в гості бельгійців третього листопада.

Огляд матчу




Переглядів: 638 | Додав: Yura | Теги: Бешікташ, 20.10.2011 р., Мальме, Ліга Європи. Динамо, огляд матчу, Відео голів, Сандарт, Металіст, Ворскла | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024