Привіт   Гость Понеділок, 29.04.2024, 08:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 26 » Українська Прем'єр ліга. 18 тур. П'ятниця 25.11.2011 р. В Донецьку забито 9 м'ячів, а Металіст в десятьох втримав перевагу над Таврією.
10:46
Українська Прем'єр ліга. 18 тур. П'ятниця 25.11.2011 р. В Донецьку забито 9 м'ячів, а Металіст в десятьох втримав перевагу над Таврією.
     
Металург 6-3 Ворскла

Донеччани програли у першому колі з рахунком 2:4, але зуміли відповісти «Ворсклі» вдома тією ж монетою, але ще більш упевнено. Не відкладаючи у довгий ящик Маркос Пізеллі задав темп грі блискучим індивідуальним проходом з гранично точним ударом. Роман Безус досить швидко вирівняв ситуацію на полі, використавши одним дотиком простріл з флангу від Павла Ребенка. Але надалі «Металург» вже не відпускав лідерство у матчі. Микола Морозюк майстерно закрутив зі штрафного м’яч у ліву «дев’ятку». Олександр Воловик реалізував пенальті за фол Сергія Долганського проти Велізара Дімітрова. Гра рукою Карлена Мкртчяна біля своїх воріт призвела до ще одного пенальті на протилежній половині поля, з яким бездоганно впорався Ахмед Янузі − 3:2 після першого тайму.
Після перерви донеччани виявили таку ж результативність, а от «Ворскла» показала себе скромніше − лише Андрій Обремко забив ще одним прямим ударом у матчі зі штрафного. Але ще до того Драман Траоре та Пізеллі з-за меж карного прямокутника довели рахунок до «великого». А вдруге відновив таку перевагу той же Траоре, завершивши контратаку у компенсований час. Таким чином, на рахунку «Металурга» 2 гольові «дубля». Результат матчу дозволив команді Володимира Пятенка вперше у сезоні увійти до лідируючої шістки, але посунути з неї донеччан вже у суботу може «Кривбас».

1-0 Пізеллі (10 хв.)
1-1 Безус (26 хв.)  
      2-1 Морозюк (28 хв.)  
                       3-1  Воловик (40 хв. - пенальті)  
                3-2 Янузі (45 хв. - пенальті)  
   4-2  Траоре (56 хв.)  
 5-2 Пізеллі (64 хв.)  
       5-3  Оберемко (74 хв.)  
       6-3  Траоре (90+3 хв.)  

Огляд матчу







     
Металіст 2-0 Таврія

Як і завжди останнім часом, вперту гру видали «Металіст» і «Таврія». Перевага харків’ян була помітною протягом усього ігрового часу, але найкращий відрізок господарі видали наприкінці зустрічі, коли вже грали у меншості. Ще до того «Металіст» повів у рахунку. Макро Девіч забив з 11-метрової позначки. Пенальті Євген Арановський призначив за поштовх Джаміу Алімі у спину Джонатана Крістальдо. У відповідь кримчани діяли доволі старанно, але іноді завдавали неточних ударів, а у інших випадках занадто емоційні гості збивались на з’ясування стосунків із суперниками та арбітром. Саме у одній з таких сутичок Папа Гуйе одержав перше попередження.
Друга жовта картка сенегальця за грубу була показана у середині другого тайму. Однак ніякої вигоди з чисельної переваги сімферопольці не отримали. Вихід на поле Андрія Березовчука не дав можливості сказати, що захист харків’ян став менш надійним, а агресивні відповіді при цьому носили систематичний характер. Саме одна з них і встановила підсумковий результат зустрічі перед самим фінальним свистком. Прорив Тайсона вчасно підтримав паралельним курсом Едмар і з центру штрафного майданчика примусив Даміра Кахрімана вдруге витягати м’яч із сітки власних воріт.

           1-0 Девіч (15 хв. - пенальті)
2-0 Едмар (90+2 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 518 | Додав: Yura | Теги: П'ятниця, 25.11.2011 р., огляд матчу, 18 Тур, Відео голів, Металіст, металург, Ворскла, Таврія, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024