Привіт   Гость Четвер, 02.05.2024, 11:54

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Ліга Європи. Груповий турнір. 5 тур. Металіст з першого місця перейшов у весну. 30.11.2011 р.
10:05
Ліга Європи. Груповий турнір. 5 тур. Металіст з першого місця перейшов у весну. 30.11.2011 р.
     
Металіст 4-1 Аустрія

У заключному домашньому матчі групового раунду Ліги Європи УЄФА харківський "Металіст" із рахунком 4:1 переграв віденську "Аустрію", достроково забронювавши за собою перше місце в квартеті.
Точні удари Марко Девича та Едмара до перерви, а потім Папи Гуей і Хосе Ернесто Соси в другому таймі принесли харків'янам великий виграш у австрійців (4:1), що означав для підопічних Мирона Маркевича дострокову перемогу у своїй групі. Не затьмарив господарям радість успіху й гол престижу від Флоріана Мадера.
Зустріч команди почали на високих швидкостях. Першими гольовий момент створили харків'яни. На третій хвилині Едмар заблокував спробу дальнього удару у виконанні Олександра Горгона, після чого Тайсон помчав від півзахисника "Аустрії" у відрив. Дійшовши до штрафного гостей, бразилець вивів на ударну позицію Хосе Ернесто Сосу, котрий, на жаль для господарів, "вистрілив" поруч із дальньою стійкою.
Згаявши хороший момент, футболісти "Металіста" збільшили тиск на володіння австрійців, і на 16-й хвилині це принесло їм успіх. Аргентинець Соса добре зіграв у відборі і вивів по центру воріт гостей Марко Девича. Нападник з лінії штрафного пробив без шансів для голкіпера Хайнца Лінднера - точно в "дев'ятку". 1:0!
Довго радіти успіху харків'янам не довелося. Вже через хвилину їх воротар Володимир Дишленкович виявився зовсім не готовим до несподіваного удару Флоріана Мадера з-за штрафного - м'яч заспокоївся в лівому від голкіпера кутку воріт.
Пропустивши, українці відразу ж постаралися довести нелогічність гола суперника. Підопічні Мирона Маркевича змогли перевести гру на половину поля "Аустрії", і почали наполегливо бомбардувати володіння Лінднера. Домогтися успіху виявляли бажання Тайсон, Девич і Хав'єр Клейтон - воротар гостей діяв надійно. Однак він був не в змозі допомогти партнерам на 40-й хвилині, коли помилки припустився досвідчений захисник Петер Глінка. Він не влучив по м'ячу, намагаючись перервати передачу Девича на Едмара, й український бразилець "Металіста" з десяти метрів пробив точно в ближній кут - 2:1.
Друга половина гри розпочалася потужними атаками футболістів "Аустрії". Дишленковичу та його партнерам по обороні в перші хвилини тайму довелося вкрай складно. Гості були дуже близькі до успіху після ударів Златко Юнузовича та Олександра Грюнвальда - воротар обидва рази загрозу відвів. А на 49-й хвилині після швидкої контратаки напруга виникла вже біля воріт Лінднера. Завершував момент Девич, але м'яч після його удару розминувся з правим верхнім кутом воріт австрійців.
Поступово зустріч дещо заспокоїлася, проте на 60-й хвилині її хід знову оживив результативний розіграш кутового господарями. Соса від правого прапорця точно подав у центр штрафного, де Папа Гуйє виграв боротьбу в Мадера і головою точно пробив повз Лінднера. 
Гості до останнього намагалися принаймні ще раз засмутити воротаря харків'ян. Не відсиджувалися в обороні й гравці "Металіста". Як наслідок, заключні хвилини матчу пройшли в обопільних атаках, а під кінець основного часу гри "вистрілив" аргентинець Соса, який до двох результативних передач додав іще й гол - 4:1.

1-0 Девіч (16 хв.)
    1-1 Мадер (19 хв.)  
    2-1 Едмар (40 хв.)  
 3-1 Гуйє (60 хв.)  
  4-1 Соса (90 хв.)  

Огляд матчу


Переглядів: 548 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, 5 тур, 30.11.2011 р., Аустрія, вихід з групи, огляд матчу, Відео голів, Металіст, груповий турнір | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024