Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 22:21

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 13 » Євро-2012. Група A. Росія не взяла Варшаву. 12.06.2012 р. ВІДЕО.
09:37
Євро-2012. Група A. Росія не взяла Варшаву. 12.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Польща 1-1 Росія









Після нічиї зі збірною Польщі в другому турі групового етапу ЄВРО-2012 російські гравці залишали Національний стадіон у Варшаві розчарованими. За словами голкіпера В'ячеслава Малафєєва, вони "втратили два очки".
В'ячеслав Малафєєв, воротар збірної Росії:
"Із огляду на хід матчу, ми втратили сьогодні два очки. Не змогли втримати переможний рахунок, коли збірна Польщі пішла вперед великими силами за підтримки своїх уболівальників. Не думаю, що сьогодні господарі показали щось особливе - ми могли вигравати. В такій атмосфері завжди непросто грати. Поляки здорово контратакували, а ми діяли не так швидко, як хотілося б. У матчі з чехами ми грали краще й на більш високих швидкостях".
Андрій Аршавін, півзахисник збірної Росії:
"Вважаю, що в другому таймі ми занадто відкрилися. Дозволили полякам проводити контратаки, що в них виходить дуже добре. На жаль, збірна Польщі змогла зрівняти рахунок. У нас були моменти, але ми не чинили достатнього тиску на ворота суперника".
Роман Широков, півзахисник збірної Росії:
"У другому таймі поляки помітно додали, а от ми відійшли від своєї гри, стали більше помилятися. Вони нагнітали тиск біля наших воріт, але нічого вкрай небезпечного не створювали. Від Польщі ми чекали саме такої гри. Вони віддали нам територію, щільно грали в обороні. Звичайно, ми могли забити більше, просто не вистачало останнього пасу. Сьогодні я рідше йшов уперед, оскільки треба було суворіше грати позаду. Один раз пішли в атаку великими силами й відразу ж отримали гол у відповідь".

0-1 Дзагоєв (37 хв.)
1-1 Блащиковський (57 хв.)

Огляд матчу


 

Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 532 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, Варшава, Група A, 12.06.2012 р., Польща, відео, Росія, не взяла, огляд матчу, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024