Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 05:26

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 18 » Євро-2012. Група В. Рональдо робить дубль і допомагає Португалії вийти в чвертьфінал. 17.06.2012 р. ВІДЕО.
11:03
Євро-2012. Група В. Рональдо робить дубль і допомагає Португалії вийти в чвертьфінал. 17.06.2012 р. ВІДЕО.


   

Португалія 2-1 Нідерланди









Кріштіану Роналду нарешті відкрив рахунок своїм голам на ЄВРО-2012. Його дубль приніс збірній Португалії перемогу в заключному поєдинку групи В і путівку до 1/4 фіналу.
Якщо говорити про стартові склади команд, головною несподіванкою стало те, що в запасі залишився капітан збірної Нідерландів Марк ван Боммель. Наставник помаранчевих Берт ван Марвейк зупинив вибір на тактичній розстановці 4-1-3-2: в "основі" вийшли два номінальні форварди - Робін ван Персі та Клас-Ян Хунтелар. Тренер португальців Паулу Бенту вирішив нічого не міняти - знову Елдер Поштіга на вістрі атак, підтримувати якого з флангів повинні були Роналду і Нані.
Від цього матчу нейтральні вболівальники, природно, чекали дуже багато. Щоб зберегти шанси на вихід в 1/4 фіналу, збірній Нідерландів потрібно було перемагати з різницею в два м'ячі. Не дивно, що зі стартовим свистком чемпіони Європи-1988 прибрали ініціативу, прагнучи якомога швидше відкрити рахунок. Помаранчеві подовгу розігрували м'яч, а перший же їх удар у площину виявився результативним - на 11-й хвилині Рафаель ван дер Варт, отримавши передачу від Ар'єна Роббена, з-за меж карного майданчика вразив дальній кут.
Португальці відразу ж могли відновити рівновагу. Роналду, зробивши ривок по лівій бровці, змістився в центр і пробив низом з-під Рона Влара - м'яч влучив у штангу. Тут же вихід сам на сам із Мартеном Стекеленбургом не реалізував Поштіга. Ініціатива явно перейшла до номінальних господарів, яких поразка у жодному разі не влаштовувала. Гра йшла на зустрічних курсах і практично без центру поля, чому сприяла присутність на полі безлічі гравців атакуючого плану, які мріяв би бачити у своєму складі будь-який європейський клуб.
В середині тайму знову не пощастило Роналду - лідер мадридського "Реала" після флангового навісу Нані бив, здавалося, напевно, проте Стекеленбург зіграв вище всяких похвал. Капітан збірної Португалії таки домігся свого на 28-й хвилині. Отримавши проникаючий пас від Жоау Перейри, Роналду вийшов на рандеву з Стекеленбургом і не залишив тому жодного шансу.
Гра і далі тримала всіх у напрузі, темп не спадав ні на секунду. Можна згадати і гарматний удар Роналду, і "постріл" Мігела Велозу з гострого кута, але рахунок до перерви більше не змінювався. 
Початок другої 45-хвилинки також залишилося за португальцями - майже відразу ж Роналду мав відмінну можливість зробити дубль, проте з меж штрафного влучив у захисника. Потім після розіграшу кутового впритул бив Влар, головою запустивши м'яч над поперечиною. Під кінець години Поштіга зумів відправити м'яч у сітку, але за мить до того у нього був зафіксований офсайд.
Час минав, і шанси голландців на порятунок танули. Португальці хвилини до 70-ї свідомо віддали ініціативу супернику, оскільки рахунок їх абсолютно влаштовував. Завдяки вільним зонам на чужій половині поля дружина Бенту регулярно отримувала можливість контратакувати. У кінцівці однієї з таких комбінацій Роналду дивовижною передачею вивів на удар Нані, але Стекеленбург якимось дивом витягнув м'яч із кута.
Ну а за 16 хвилин до кінця основного часу голландці були відправлені в нокаут. Роналду, якому не щастило в двох стартових поєдинках, знову зіграв як справжній форвард. 27-річний футболіст, отримавши пас від Нані, буквально "розстріляв" Стекеленбурга з меж штрафного майданчика. Збірна Нідерландів за інерцією продовжувала атакувати, ван дер Варт влучив у штангу, але було очевидно, що три м'ячі дружині ван Марвейка вже не забити. Другим влучанням у каркас воріт у кінцівці відзначився Роналду, але, очевидно, це його засмутило не надто сильно.
У чвертьфіналі збірна Португалії битиметься з чехами, які фінішували першими у квартеті А. Помаранчеві ж залишають турнір, так і не набравши жодного очка.

0-1 ван дер Варт (11 хв.)
1-1 Роналду (28 хв.)
2-1 Роналду (74 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 559 | Додав: Yura | Теги: Нідерланди, євро-2012, голандія, дубль, Португалія, Група В, відео, 17.06.2012 р., голів, рональдо | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024