Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 20:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 18 » Євро-2012. Група В. Німеччина набирає 9 очок і виходить з групи з першого місця. 17.06.2012 р. ВІДЕО.
10:37
Євро-2012. Група В. Німеччина набирає 9 очок і виходить з групи з першого місця. 17.06.2012 р. ВІДЕО.


   

Данія 1-2 Німеччина










Гол Лукаша Подольськи в його сотому матчі за збірну Німеччини та дебютний м'яч у національній команді Ларса Бендера дозволили підопічним Йоахіма Льова здобути третю поспіль перемогу та вийти до чвертьфіналу з першого місця групи В. Данцям удалося провести всього один гол, і цей успіх Мікаеля Крон-Делі став для команди Мортена Ольсена останнім на турнірі - вона завершила груповий етап на третьому місці в своєму квартеті, пропустивши вперед Португалію.
Єдиною з команд-учасниць ЄВРО-2012 вигравши обидва стартові матчі, збірна Німеччини, однак, не гарантувала собі місця в плей-офф. Причому ситуація, за якої один із головних фаворитів турніру, підтвердивши цей свій статус у двох поєдинках "групи смерті", залишився б поза межами чвертьфіналу, зовсім не вимагала фантастичних рахунків. Достатньо було, як кажуть, зіркам розташуватися потрібним чином.
Як, скажімо, вони розташувалися 20 років тому в фінальному матчі шведського чемпіонату Європи, коли Данія завоювала свій єдиний титул, обігравши якраз бундестім. Утім, колишні побачення з німцями данці пам'ятають не тільки через той тріумф, а й через найбільшу поразку в історії збірної країни: 16 травня 1937 року вона пропустила вісім "сухих" м'ячів у матчі, що пройшов на території сучасної Польщі - у Вроцлаві.
Хоча, стосовно трьох офіційних побачень, у них нащадки Гамлета здобули дві перемоги. Ще один виграш - навіть мінімальний - якраз і був однією з умов, які б відправляли команду Німеччини додому. Та перша половина стартової 45-хвилинки схиляла, скоріше, до того, що наставнику данців Мортену Ольсену все ж доведеться визнати першу поразку в зустрічі з німцями за період його роботи з національною командою своєї країни. Вже на шостій хвилині Томас Мюллер мав відкривати рахунок, але, пробиваючи з кількох метрів, влучив прямо в голкіпера Стефана Андерсена. 
Утім, довго сумувати з приводу локальної невдачі команда Йоахіма Льова не збиралася, вже на 19-й хвилині здобувши матеріальну перевагу. З ауту м'яч потрапив до Мюллера, котрий прострілив з-під опікуна вздовж воріт. Маріо Гомес відволік на себе увагу захисника, а Лукаш Подольски "розстріляв" голкіпера, відзначивши таким чином свій ювілей - 100-й матч у збірній.
Гол у відповідь данці дістали немовби з казкового мішка Оле Лукойє. Ларс Якобсен подав кутовий через увесь карний майданчик, знайшовши цим пасом Нікласа Бендтнера. Той факт, що 190-сантиметровий форвард перестрибнув своїх опікунів, навряд чи когось здивує. А ось те, що передачу лондонського "арсенальця" теж головою замкнув Мікаель Крон-Делі, вартий уваги. Адже його зріст - усього 170 см! Цікаво, що другий свій гол на турнірі нападник "Брондбю" забив на 24-й хвилині, як і перший, у ворота Нідерландів.
Узагалі данці почувалися на полі "Арени Львів" досить упевнено, хоча територіальною та ігровою перевагою володіли німці. Вони підтримували високий темп, багато комбінували, використовуючи фланги та, як правило, доводячи кожну атаку до завершального удару. Двічі мав нагоду відірватися від конкурентів у суперечці бомбардирів ЄВРО-2012 Гомес. Але удар з льоту в нього вийшов скоріше кумедним, ніж ефектним. А перед самою перервою, буквально на останньому кроці до четвертого гола баварця, четвертий номер данців Даніель Аггер зачепив м'яч, збивши форварда з пантелику. 
Не досяг мети й гарматний удар Подольськи зі штрафного, заробленого Мюллером на лінії карного майданчика, прямо по центру. Снаряд просвистів трохи вище правого верхнього кута. В лівий нижній намагався поцілити Самі Хедіра, скориставшись незграбністю Вільяма Квіста, але - з тим же успіхом.
Зважаючи на те, що в паралельній зустрічі португальцям також удалося зрівняти рахунок, збірна Данії, маючи в пасиві поразку в особистому побаченні з Роналдо й компанією (2:3), повинна була грати на перемогу. Німців же, нагадаємо, від зайвих хвилювань позбавляла принаймні нічия. Терези ледве не хитнулися в данський бік на 50-й хвилині, коли партнери вивели на удар Поульсена. Але, на щастя Льова та його підопічних, м'яч трохи розминувся зі стійкою.
Невдовзі після того, як Андерсен не дав Андре Шуррле влучити в дальній нижній кут, у Харкові Португалія вийшла вперед у зустрічі з голландцями: друга умова вильоту німців стала реальністю. Тепер справа була за данцями, котрих виводив у чвертьфінал будь-який переможний гол.
Невідомо, чи повідомив Йоахім Льов цю новину своїм гравцям, але вони дуже швидко зняли всі питання. Розкресливши чужу половину поля чіткою та швидкою контратакою, німці вийшли вперед. Відсікаючим пасом Мюллер вивів на удар Ларса Бендера, котрий пробив низом у протихід голкіперу - 2:1.
Без особливих проблем довівши матч до перемоги, збірна Німеччини єдиною з учасників ЄВРО-2012 завершила груповий турнір із абсолютним очковим показником. Тепер 22 червня німці зіграють у Гданську проти збірної Греції в другому чвертьфіналі змагань.

0-1 Подольськи (19 хв.)
1-1 (хв.)
1-2 (хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 567 | Додав: Yura | Теги: Німеччина, євро-2012, Група В, відео, 1-2, Данія, 18.06.2012 р., очок, виходить | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024