Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 06:11

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 24 » Прем'єр ліга України. 24 тур. П'ятниця, 23.03.2012 р. Важка перемога "Шахтаря".
22:18
Прем'єр ліга України. 24 тур. П'ятниця, 23.03.2012 р. Важка перемога "Шахтаря".


    
Волинь 1-2 Шахтар


Розрахунок на легку прогулянку Луцьком не став для «Шахтаря» правильним. Знаючи про кадрові проблеми «Волині» із центральними захисниками, гості дали змогу атакувати супернику, сподіваючись на контратаки. Як наслідок, біля воріт Богдана Шуста відбувалось більше подій, тоді як донеччани заявляли про себе рідше, але гучніше. Так чи інакше, користі за перші 45 хвилин опоненти витягли однаково. «Шахтар» все ж дочекався двох помилок від лучан, і одну з них використав. Фернандіньо вивів у вільну зону Луіса Адріано, який спокійно відкрив рахунок. А от вихід Ілсіньо сам на сам Денис Шеліхов ліквідував. У відповідь подачу Олега Герасимюка перетворив з близької відстані на гол Сергій Пилипчук − 1:1.
Другий тайм не мав нічого спільного із першим. Тепер вже гості міцно прибрали ініціативу до себе, в «Волинь» проводила нечасті виходи на чужу половину поля. Якщо за перші 50 хвилин Ярослав Козик не показав жодної жовтої картки, то потім покарання посипались, наче з рогу достатку. І перші 2 картки були пред’явлені Олександру Кучеру. У більшості підопічні Анатолія Дем’яненка повели себе не дуже сміливо, дозволяючи супротивнику шукати щастя біля їхніх воріт. За це покарання настало в ендшпілі зустрічі. Євген Пічкур необачно притримав за футболку В’ячеслава Шевчука. Це коштувало пенальті, який реалізував Луіса Адріано і у внутрішньоклубному змаганні наздогнав з 10-ма голами Євгена Селезньова. Компенсовані 5 хвилин команди провели у рівних складах через 2 попередження Герасимюка. 
Тепер «Шахтар» знову щонайменше на 2 дні повернув собі лідерство. А от «Волинь» дає шанс переслідувачам зменшити відстань від себе до «зони вильоту».

0-1 Адріано (26 хв.)
1-1 Пилипчук (39 хв.)
1-2 Адріано (88 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 510 | Додав: Yura | Теги: Волинь. 1-2, П'ятниця, 23.03.2012 р., 24 Тур, Шахтар, Прем'єр ліга України, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024