Привіт   Гость Неділя, 05.05.2024, 22:40

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 25 » Українська Прем'єр ліга. 11 тур. Неділя 25.09.2011 р. Перша перемога Чорноморця в Прем'єр лізі за останні 18 місяців.
22:26
Українська Прем'єр ліга. 11 тур. Неділя 25.09.2011 р. Перша перемога Чорноморця в Прем'єр лізі за останні 18 місяців.
   
Зоря 0-2 Чорноморець

Одеська команда не лише здобула першу перемогу, але одночасно ще і перервала рекордну для себе за тривалістю безвиграшну серію, яка нараховувала 21 матч. «Чорноморець» скористався нестабільністю у виступах «Зорі». Тому рішучий настрій допоміг гостям швидко відкрити рахунок. Лучіан Бурдужан довів усім, що недаремно вважається грізним форвардом. Румун поєднав техніку індивідуальних дій та ідеальний за точністю завершальний удар з 20-ти метрів. Луганці не вдались до штурму, а тимчасові набіги не були складними для захисту та голкіпера гостей. Одесити скористались привабливим ходом подій і забили перед перервою вдруге. Кирило Ковальчук випередив захисника і влучив у дальній нижній кут воріт суперника.
Трохи додали в активності номінальні господарі у другому таймі. Але реально на голи вони могли претендувати тільки у двох моментах. Обидва завершував Микита Каменюка. У першій спробі він здалеку влучив у стійку, а згодом перевірив надійність Дмитра Безотосного. Щоправда, між цими моментами «Чорноморець» заробив зусиллями Бурдужана право на перший у сезоні пенальті. Сам нападник вирішив оформити гольовий «дубль», однак Ігор Шуховцев у цьому сезоні з 11-ти метрів не пропускає. Суперники не можуть його пробити вчетверте поспіль. Перемога «Чорноморця» вивела колектив із «зони вильоту».

0-1 Бурдужан (4 хв.)
       0-2 К.Ковальчук (41 хв.)

Огляд матчу





   
Олександрія 1-1 Кривбас

Логічно розгортались події в Олександрії. До перерви краще виглядали гості. Найнебезпечніший у складі «Кривбаса» Младен Бартуловіч записав собі в актив чергову результативну передачу, влучно навісивши з лівого флангу на Міхеля Бабатунде. Налагодити постійні атаки у господарів ніяк не виходило, проте і підопічні Юрія Максимова не докладали великих зусиль, щоб подвоїти рахунок.
Повірили у себе олександрійці лише після почутих у перерві порад від Володимира Шарана. Єдиному форварду Тарасу Кабанову нарешті стала надаватись допомога з боку гравців середньої лінії. І саме другим темпом, після того як у Кабанова відібрали м’яч, Тауфік Салхі зумів врятувати нічию для господарів. В історії протистоянні це вже 4-а нічия у 5-ти зіграних матчах. Причому на полі «Олександрії» це взагалі перші проведені м’ячі з боку обох команд. З точки зору турнірного становища, такий підсумок можна вважати прийнятним для кожного із суперників.

       0-1 Бабтунде (12 хв.)
1-1 Салхі (75 хв.)

Огляд матчу





   
Оболонь 0-1 Арсенал

У зустрічі двох київських команд помітною перевагою володів «Арсенал». Доволі швидко вона призвела до першого голу фінського легіонера Велі Мікко Лампі в українській Прем’єр-лізі. Захисник підключився до атаки, зіграв у «стінку» з Саулюсом Міколюнасом і добре пробив з лінії штрафного майданчика під поперечину. Реальну нагоду зрівняти рахунок «Оболонь» отримала наприкінці першого тайму. Володимир Польовий рукою «допоміг» відбивати м’яч після дальнього удару Вадима Сапая, за що був призначений пенальті. Однак Ігор Пластун програв свою дуель Сергію Погорілому.
Другий тайм міг як звести до мінімуму інтригу після другого голу «Арсенала», до чого були усі передумови, так і призвести до нічийного рахунку. Зокрема, єдину помилку Погорілого, який необачно залишив лінію воріт, в останній момент виправив Богдан Шершун, вибивши м’яч на кутовий. Таким чином, «Арсенал» продовжив серію вдалих матчів у гостях, до цих пір не пропустивши у виїзних матчах жодного голу. «Оболонь» продовжує йти на останньому місці.

0-1 Лампі (12 хв.)

Огляд матчу


fpl.ua

Переглядів: 582 | Додав: Yura | Теги: 25.09.2011 р., огляд матчу, Неділя, 11 Тур, Відео голів, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024