Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 16:15

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 25 » Євро-2012. Чвертьфінал. Скуадра Адзурра виграє лотерею. 24.06.2012 р. ВІДЕО.
08:34
Євро-2012. Чвертьфінал. Скуадра Адзурра виграє лотерею. 24.06.2012 р. ВІДЕО.

   

Англія 0-0 Італія
2-4 (пенальті)









Не зумівши відкрити рахунок в основний і додатковий час, команди довели справу до серії пенальті, в якій більш успішними були італійці.
Обидві команди вирішили завдання виходу в чвертьфінал лише в заключному турі групового раунду, в якому італійці переграли ірландців, а англійці залишили поза бортом турніру співгосподарів ЄВРО-2012 українців.
Одразу після стартового свистка Скуадра Адзурра встановила контроль над м'ячем і без розвідки розпочала атакуючі дії. Це призвело до того, що вже на третій хвилині рахунок у матчі ледь не був відкритий. Після подачі з правого флангу Даніеле Де Россі потужно пробив у дотик із-за меж штрафного. Джо Харт не дотягувався до м'яча, однак він влучив у стійку.
Цей момент заставив активізуватися підопічних Ходжсона, які ледь не забили вже через дві хвилини. Після серії рикошетів у карному майданчику м'яч опинився в Глена Джонсона, який із близької відстані заставив демонструвати дива реакції Джанлуїджі Буффона.
Трохи освоївшись, ініціативою заволоділи вже футболісти з Туманного Альбіону. Після серії не надто вдалих атак, на 14-й хвилині вони знову були близькими до успіху. Активний захисник Глен Джонсон виконав прицільний навіс на Уейна Руні, який виграв боротьбу в Ігнаціо Абате і пробив у падінні головою. Нападнику "Манчестер Юнайтед", для якого цей матч був лише другим на турнірі, забракло влучності.
Зовсім непомітно відсоток володіння м'ячем став 60 на 40 на користь італійців, однак апенінці перепасовувалися більшою мірою на своїй половині поля. Команди почергово обмінювалися доволі небезпечними випадами, які завершувалися ударами Маріо Балотеллі (тричі), Антоніо Кассано (двічі) в італійців та Данні Уелбека в англійців. В усіх випадках футболістам або не вистачало влучності, або ж свої команди виручали воротарі.
Початок другого тайму вийшов дзеркальним відображенням старту першої 45-хвилинки. Майже одразу після перерви блискуча нагода відкрити рахунок була в Де Россі. Клаудіо Маркізіо головою закинув м'яч до штрафного англійців, звідки півзахисник "Роми" пробив у дотик поруч зі стійкою.
Ще через декілька хвилин італійці влаштували справжній арт-обстріл воріт суперника. Атака розпочалася із дального удару Де Россі, який Харт відбив перед собою. Першим на мячі опинився Балотеллі, проте нападник "Манчестер Сіті" з близької дистанції влучив прямісінько в голкіпера. Після цього м'яч відскочив уже до Рікардо Монтоліво, який запустив його над поперечкою.
Незважаючи на такий стрімкий і многообіцяючий початок, надалі гра дещо заспокоїлася. І хоча команди постійно тримали в напрузі захисні ланки один одного, до справді небезпечних моментів справа доходила дуже рідко. Зокрема, на 65-й хвилині непогано пробивав із-за меж штрафного майданчика Ешлі Янг, однак захисники збірної Італії вчасно заблокували його удар. В італійців можна пригадати удар через себе у виконанні Балотетті й дальній постріл Алессандро Діаманті, який вийшов на заміну в другому таймі.
На 89-й хвилині Скуадра Адзурра ледь не вирішила долю протистояння на свою користь. Клаудіо Маркізіо отримав блискучий пас із глибини поля в штрафному і не роздумуючи пробив. На щастя для англійських уболівальників, в останню мить під його удар встиг кинутися Джонсон. У результаті до кінця основного часу рахунок так і не змінився, й матчу перейшов у додатковий час.
Незважаючи на шалену втому, першу 15-хвилинку суперники провели в доволі пристойному темпі. Атака слідувала за атакою, однак по справжньому потурбувати голкіперів нікому не вдавалося. Щоправда, не можна не відзначити підступний удар Діаманті на 101-й хвилині, після якого м'яч від газону влучив у стійку.
У другому додатковому таймі італійці притисли "левів" до власних воріт, однак ніяких дивідендів їм це не принесло. Давалася в знаки втома, яка заважала гравцям завдати потужного і прицільного завершального удару. В результаті справа дійшла до серії післяматчевих пенальті, в якій сильнішими виявилися італійці. У півфіналі на них чекає дуель із командою Німеччини.


Огляд матчу



Серія пенальті


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 596 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, 24.06.2012 р., лотерея, Скуадра, відео, пенальті, чвертьфінал, Адзурра, виграє, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024